Rólam

Bogárdi Anna vagyok és az olvasás szeretetéből most érkezett el a pillanat, hogy írni kezdjek. Miről másról, ha nem az általam olvasott könyvekről?

Leginkább az életrajzi könyveket szeretem: úgy gondolom, ezekből lehet a legtöbbet tanulni, ezeken lehet a leginkább nevetni, szórakozni, sírni és a legfontosabb, elgondolkodni. Ezért is lett “Gondolatok a könyvekről” a blog alcíme.

Szándékom szerint az olvasott könyvekkel kapcsolatos gondolataimat szeretném leírni és egy kicsit a szerzőt meg nem sértve talán tovább is gondolni az olvasottakat.

Egy könyvben egyszer azt olvastam, hogy nagyon régen mindenkinek volt egy bölcs tanítója, aki segítette az életben, útmutatásokat adott számára, de mivel tudták, hogy a jövőben sajnos ez nem így lesz, így születtek meg a könyvek. Ugye, milyen szép gondolat? 

Napjainkban ez talán még inkább igaz, véleményem szerint nincs az az élethelyzet, ahol egy könyv gondolatait ne lehetne segítségül hívni. Nincs jó és rossz könyv, minthogy egy emberrel beszélgetve sincs jó és rossz gondolat, csak másik nézőpont. 

Kedves Olvasó, sétáljunk együtt a gondolataim körül, legyen ez egy közös elmélkedés is.

Várom szeretettel a kommenteket, ha pedig írni szeretnél nekem, itt megteheted.